About

aboutbillede1

TRINE’S WARDROBE CARE

Det hele startede med en blog. I 2008 oprettede jeg Trine’s Wardrobe, der hurtigt blev en af Danmarks mest læste modeblogs.

Det bedste ved en blog (og en af årsagerne til at jeg stadig blogger) er dialogen med ens læsere. Vi skriver sammen derinde, og får nærmest en form for online-veninde-forhold.

En af de ting jeg fik utroligt mange spørgsmål omkring var mine skønhedsrutiner, hvilken shampoo bruger du, hvad er din yndlings cremé?

Og jeg vidste virkelig ikke hvad jeg skulle svare. I kraft af min titel som blogger modtog jeg mange prøver på diverse skønhedsprodukter, men det var sjældent, jeg havde lyst til at anbefale dem videre, da jeg kort sagt ofte synes de var for dyre eller ikke virkede efter hensigten.

En sommerdag i 2011 slog det mig, at det måtte man kunne gøre bedre! Jeg vil skabe effektive, rene produkter, produceret i Danmark. De skulle være budgetvenlige, men stadig se pæne ud på badeværelseshylden.

Et år senere kunne man så købe de 5 første Trine’s Wardrobe hårprodukter i alle landets Matas butikker, og i dag har jeg 26 produkter til hår, ansigt og kroppen.

Trine’s Wardrobe Care er altid produceret i Danmark, fri fra parabener og mange af produkterne er ligeledes uden parfume.

Jeg er ikke frelst, og synes fx at håret gerne må være velduftende når man kommer ud af badet –derfor er der tilsat rosenvand i Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo. Hvorimod jeg fx ikke ser nogen grund til at min ansigtscreme skal være fyldt med duft, og derfor er Trine’s Wardrobe Face Cream helt uden parfume.

Jeg håber I har lyst til at prøve mine produkter, og at I kommer til at elske dem ligeså meget som jeg gør

 

Kærlig Hilsen

Trine Kjær
Signatur copy copy